Lovaink

Vacak

Vacak

A legkisebb méretben a legnagyobb mókamester. Ha úgy érzi, harci mént játszik, bár herélt. Ha kedve támad pózol és imádja, ha fotózzák! Ha jól érzi magát díjlovas kürt mutat be a pályán kívül, hogy elnyerje az éppen aktuálisan választott lóhölgyemény szívét. Muris kis fickó, aki szereti, ha foglalkoznak vele. Bohókás, de fegyelmezett is tud lenni. Célunk, hogy kórházban fekvő kis gyermekekhez mehessünk be vele örömet, vidámságot vinni a nehéz percek közé.

Shina

Hafflingi kanca, 18 éves. A legtöbb fejlesztő és terápiás foglalkozást vele végezzük. Határtalan türelemmel, békés nyugodtsággal működik együtt a hozzánk érkezőkkel. Fegyelmezett és magabiztos fellépése nyugtatóan hat bárkire. Mély, ösztönös óvó/vigyázó magatartás jellemzi. Napi 1 órát dolgozik, és a többi 23-ban pihen / töltődik, hogy a legjobb minőségű energiát tudja átadni.

Shina
Fanfár

Fanfár

A Welsh pónikra nem jellemző nyugodtságát hosszú idő után érte el. Önfejű, a vele kapcsolatba lépőtől gyakran megkérdezi, hogy komolyan gondolja-e, amit kér. Kitartásra, türelemre, szilárd önismeretre, önbizalomra taníthatja az őt nyitott szívvel kérdezőket. Bújós kedvességével, okos, szép fejecskéjével bárkit levesz a lábáról.

Mese

A legöregebb lovunk, aki a legtöbb ideig szolgálta az emberek fejlődését, gyógyulását. Ma már „nyugdíjas”, de igényli a törődést, foglalkozást, ezért heti három alkalommal könnyű munkát végez, nagyon figyelmes, így mi is figyelünk az ő igényeire. Ismeri a hozzá rendszeresen érkezőket is szereti, ha a hozzá látogató pontosan érkezik, és az együtt töltött idő végén nem marad el a répa vagy alma jutalom!

Mese
Borneo/Bonio

Borneo/ Bonio

Fiatal kora ellenére határozott, kedves, puszi osztó víziló, és nagy lélekbúvár. Komoly tükröt mutat a vele foglalkozónak. Neked milyen az igazi éned? Bonio pont úgy fog viselkedni veled (is). Jóindulatú, érzékeny, kényelmes lovaglású, cuki ló. Reméljük még sok szeretetben eltöltött élménnyel örvendeztet meg mindannyiunkat!

Szira

Kényelmes lovaglású ló, könnyen kezelhető kanca. A gyerekeket kifejezetten szereti, érdeklődő, kíváncsi természetű, jól motiválható, kedvesen együttműködő. Vannak rebbenékeny pillanatai, de mérhetetlen jóindulatával leveszi az embert a lábáról. Származása miatt izgalmas a benne rejlő tehetség kutatása.

Szira
Grizzly

Grizzly

Óriási tudással rendelkező igazi professzor. Finom segítségekre reagálva kedves jelleme nagyszerű partnerré teszi. A kutyákat nem szereti, időnként megkergeti őket jelezve saját helyének határait. Ezt a magabiztosságot mi is megkapjuk tőle ajándékba. Figyelmes megbízható, pontos, precíz. Kényelmes minden jármódban. Könnyű szeretni.

Tsariana

Méltóságos matriarcha, ha kell dromedárként védi a többieket a vélt vagy valós ellenségtől, ha kell bújós kiscicát játszik. Lovas alatt kényelmes, térölelő mozgást érzünk, míg terápiában mély, lassú, ringatást ad a hozzá érkezőnek. Termete és felépítése miatt inkább termetesebb vagy Kiegészítő -lovast is igénylő- feladatokban lát el szolgálatot. Kedves, őszinte, együtt érző, szemeiben látni az egész világot.

Tsariana